Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Aldente

Vestergade 48, 8000 Århus C
52anmeldelser

Aldente opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 52Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 maj 2013 22:39

1 3 5
Vi havde en ganske fin oplevelse med et spotdeal på Aldente. Maden var fin, veltillavet, pænt anrettet og rigelig. Vinen var ok til prisen. Betjeningen sød og venlig. Pæn og nydelig borddækning. Måske kunne pausen mellem retterne have været lidt kortere, men generelt en god oplevelse.

22 maj 2013 22:27

1 3 5
Vi havde en ganske fin oplevelse på Aldente. Maden var fin, veltillavet og pænt anrettet. Mængden af mad var helt ok. Vinen var også ok til prisen. Betjeningen var sød og venlig. Der gik lige lidt for lang tid mellem serveringerne, men ellers alt ok.

06 november 2011 14:45

1 4 5
Travl aften med fyldt restaurant, men det mærkede vi intet til.
Blev straks modtaget af 2 meget engagerede tjerene der viste os til bordet.
Alt kørte effektivt såvel serveringen af maden som afrydningen. Husets vin udmærket.
Menu: risotto med rejer og friske grønne asparges til forret og fisketallerken til hovedret. Ganske fint til prisen. Smagfuld og store portioner. Kan anbefales.

24 oktober 2011 15:52

1 1 5
Jeg var ude og spise med min kæreste i sidste uge på Aldente, og jeg er meget uforstående overfor hvordan man kan servere så dårlig mad og service på en gang.
I starten gik alt egentligt meget godt, vi fik vores bord til tiden og der var smil ved modtagelsen osv.
derefter gik der ca. 20 min. før vi fik betjening.
Vi bestilte en 3-retters menu og en flaske husets rødvin (som smagte fint)

Forretten: pandekage med Hjemmelavede creps fyldt med ricotta-ost og friskhakkede tomater, serveret i bechamellesauce, toppet med tomat: den smagte ok, en smule kedelig men ikke egentlig udenmærket. Tjeneren havde glemt brød og smør som vi fik efter..
Da vi var færdige med at spise sad vi omkring 45 min. med vores tomme tallerkener, så jeg til sidst måtte bede en tjener om at tage dem (vi ville gerne videre til hovedretten) hans respons var at han ikke havde tid da han var igang med at dække borde (WTF?!)
det skal her nævnes at der stod en 3-4 par i gangen op til baren og ved baren, som ventede på deres reserverede borde. -de havde stået der længe og var tydeligvis irretrede over der ikke var styr på det.

Hovedretten:
Oksemøbrad med Karl Johan-svampe og champignons,tilberedt i cognac-Cabernetsauce, dertil årstidens grøntsager:
Kødet smagte dårligt (af lever som min kæreste mente) og var alt for råt. tilbehøret var kedeligt og årtidens grønt var peberfrugt som det eneste.. vi bad tjeneren om kokken ikke ville give den en extra tur.
Imellemtiden kommer en anden tjener og tager spørger om vi er klar til desserten?!? vi takker pænt nej og siger vi venter på vores hovedret som er i køkkenet.
Vi får vores bøffer tilbage - fuldstændig grå!!!

desserten: Cassata Siciliana
Pistacie is med kandiseret frugt (siciliansk specialitet):
pistacie isen var en en regnbue is hvor de havde skiftet den en farve ud med en pistacie (sådan var oplevelsen) skiveskåret budget is. Kandiseret frugt var en skive citron (hvad?!) en lille gren med ribs og 2 halv skiver kiwi.. og så var der drysset godt med kakao pulver på.

Vi skulle selvfølgelig også vente et kvarters tid på vores regning efter vi havde bedt om den.

Syns det er så useriøst at kalde sig for gourmet restaurant og så lave så dårlig mad og have mangel på kompetent personale som har styr på situationen.
Bordet ved siden af os sendte deres hovedret tilbage 2 gange!??!
Og ellers ku man se at flere folk omkring var utilfredse.
Jeg vil på ingen måder anbefalde dette sted da både service og mad var dårlig.
Den ene mango gives for omgivelserne og stemningen i restauranten som umiddelbar var hyggelig og også ser meget indbydende ud fra ganden.
Håber de strammer sig an, for ummidelbart burde der være en masse potentiale for at skabe noget godt.

23 oktober 2011 00:37

1 1 5
Skuffende restaurantoplevelse. Husker at tjekke anmeldelser en anden gang. Risotto okay. Hovedret som dansk kromad!!! Kedelig og uinspirerende. Dessert trist tris tiramisu og æblekage der ikke kunne skæres over med ske og jeg opgav og spiste isen.
At kalde det italiensk gourmet er at gøre grin med italienere!!

21 oktober 2011 22:22

1 4 5
Har lige været på Aldente med min hustru, vi fik en rigtig god betjening af nogle meget venlige og opmærksomme tjenere, maden var rigtig god og vel tillavet. Da det nu var fredag aften var der mange mennesker i byen og også på Aldente, men det var ikke noget man mærkede, der var øje på os, vi følte os ikke glemt eller i overskud. Kan varmt anbefale Aldente.

20 oktober 2011 23:05

1 1 5
Egentlig et hyggeligt sted, men tjenerne gik fordi os i indgangen op til flere gange uden så meget som et nik... Vi burde ha' vendt om der...

Tjenerne var generelt flinke og venlige, men ukompetente og meget uorganiserede. Ventetiden var lang, vandet måtte vi til sidste selv hente, brødet kom efter forretten.

Forretterne var ok, men intet videre. Hovedretterne var under al kritik! Fisketallerkenen bestod af et stykke laks, en smørtunge og et par jumfruhummerhaler. Laksen var ok stegt, men ikke af særlig god kvalitet, der var ben i smørtungen (som heller ikke var specielt god) og tilbehøret... hold på hat og briller: posesalat med en citronbåd!!! Min makker fik kalv, super tør og dødstegt. Kedelige kartofler og noget peberfrugt og aubergine. Ingen sauce!?! Og lad mig minde om, at Aldente kalder sig en GOURMET restaurant!!

Vi spiste ikke maden, og gav tjeneren vores ærlige mening. Han beklagede... Men ikke nogen form for løsningsforslag eller kompensation.

Vi er SÅ ærgelige over at have lagt hårdttjente penge i den restaurant. De 3 borde vi sad i nærheden af var alle meget utilfredse. Vi fatter helt ærligt ikke at der var så mange mennesker derinde... Måske havde de, ligesom os, glemt at tjecke anmeldelserne her på Mango... Det har vi lært af!!

13 oktober 2011 12:57

1 2 5
Rigtig hyggelig stemning, og dejlige omgivelser. Forretten var en lækker risotto. Men vi måtte vente 1½ time hovedretten, og da vi fik den var den ene ret kold og den anden var for sej og gennemstegt. Da vi spurgte ind til husets vin, kunne tjeneren fortælle at det var en "god mellem vin" (hvad det så end måtte dække over). Vi savnede bedre service!

10 oktober 2011 17:10

1 1 5
Jeg var ude at spise sammen med min kæreste - et besøg som var under al kritik!
Vi fik begge crepe med lakseragout til forret - denne blev serveret uden så meget som antydning af laks - der blev ikke sagt noget da vi fik serveret forretten - først da vi sagde til tjeneren at der ikke var noget laks i, sagde han "vi har ikke mere laks". Kan informere om at en laksepandekage uden laks er ufattelig kedelig!
Til hovedret fik vi kalvefilet med fløde og oksefilet på rucola - begge skulle være med kartofler og årstidens grøntsager. Oksefilet'en blev dog istedet serveret med noget ret dovent iceberg-salat. Til hovedretten blev der sat en lille skål med lidt udkogt broccoli og nogle skiver squash ind på bordet. I skålen lå desuden tre små kartofler. Vi troede først at denne skål kun var til en af os - så vi sad og ventede på om der mon kom en skål mere. Først da vi spurgte om der kom lidt flere kartofler, fik vi at vide at de var løbet tør for kartofler. Så hovedretten bestod altså af noget halv-sejt kød med udkogte grøntsager...
Vi var virkelig ærgelige over at betale så mange penge for så dårlig mad. Så da vi sku betale fortalte jeg tjeneren at vi ikke synes det var i orden - til det blev der svare meget arrogant "nå... Det er der jo ikke noget at gøre ved".

Man kan undre sig over hvad det er der driver denne restaurant. Maden var dårlig og betjeningen flabet og uprofessionel. Hvordan kan man servere en laksepandekage uden laks? Og hvordan kan man servere tre små kartofler til to personer uden at sige at man desværre er løbet tør - troede de mon bare at vi synes det var super fint med tre små kartofler til deling?
Det er simpelthen at tage røven på folk at tage 239kr for to retter som er så ringe!
Vi har efterfølgende sendt restauranten en mail hvor vi har beskrevet ovenstående - fik meget træls mail tilbage, hvor vi fik at vide at de "ønskede os ad helved til" og at vi næste gang kunne henvende os ved pølsemanden foran Aldi hvor vi hørte til...
Kan ikke sige andet end at dette er et DYBT uproffessionelt sted!

23 september 2011 00:10

1 5 5
Amazing. I am so glad that I found this place> I am living in Aarhus for two year and only now I found an amazing place. Food, service, atmosphere.. i felt like home.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Aldente

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×