Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

De mest fantastiske restauranter i Odense

13. oktober 2021

Hvilken restaurant skal vi vælge i weekenden? Hvor skal vi tage svigerforældrene med hen at spise? Hvilken restaurant er den bedste til vores girls-night out? Hvor skal vi tage hen til vores firmafrokost eller julefrokosten? Kender vi ikke alle disse spørgsmål, jo. Der er så mange muligheder og ikke til nok tid til at prøve alle og man ønsker jo slet ikke at spilde sin tid på de knap så gode. Odense har et hav af fantastiske restauranter, med mad til enhver smag og stil. Lad os se hvad brugerne på Tripadvisor kan fortælle os.

I dag kan de fleste af de ting vi har brug for i vores daglige liv findes på internettet, da det er har det helt store udvalg af online underholdning, apps til at holde kontakten med venner og familie og enhver form for visuelt indhold som film, nyheder og så videre, der er kun en ting, som online tilbud ikke kan hjælpe os med, og det er glæden ved at nyde et godt måltid mad, det perfekte sted.

Nummer #1 af 243 restauranter på TripAdvisor: KOI Sushi

 

KOI Sushi byder på Japansk, fisk og skaldyr, sushi, Asiatisk og super sund mad. KOI har fået 5 ud af 5 når det kommer til både mad, service og pris. Brugerne siger om KOI at det er et lille hyggeligt sted, med suveræn service. Grundet størrelsen på restauranten kan tidsbestilling være en god idé. Derudover siger langt de fleste anmeldelser at det er enten den bedste eller på top-3 af den bedste sushi de nogensinde har prøvet. Stedet er ovenikøbet vegetar og veganervenligt, og har glutenfri retter. Maden bliver beskrevet som frisk, smagfuld og helt i top. Så tag dine kære med på KOI Sushi og få en på madopleveren! Alle besøgende er enige om at det ikke var sidste gang de spiste på KOI Sushi.

Nummer #2 Goma

Goma byder på Japansk, fiske og skaldyr, sushi, Asisatisk og fusion. Igen sund mad og restauranten har vegetar og veganervenligt, samt glutenfri mad på menuen. Goma har fået 4.5 ud af 5 og ligger i lille kælder ”fyldt med atmosfære og intimitet”. Brugerne beskriver oplevelsen som en fantastisk farverig oplevelse, med maden i fokus, velsmagende og inspirerende, sublim service og bestemt ikke sidste gang de vil besøge Goma. En bruger siger endda at det Goma har efterladt et indtryk for livet. Allerede nu er vi overbeviste om at Odense er rig på kulinariske oplevelser, men lad os udforske flere forskellige slags mad og fra andre dele af verden.

Nummer #3 I Pupi Siciliani

På Restaurant I Pupi Siciliani bydes der på Italiensk, Middelhavsområdet, Europæisk, Siciliansk og Syditaliensk mad, og selvfølgelig er de også glutenfri, vegetar og veganervenlige. Der er tale om en lille og intim restaurant med en fantastisk atmosfære, god service, og god vin, det siger anmeldelserne i hvert fald. Brugerne forklarer samtidig hvordan det føles som om de tages tilbage til deres ferier i Italien og at det er rart at en ”Italiensk” restaurant byder på andet end bare pizza og pasta. Der bliver sagt mange pæne ord om I Pupi Sililiani som for eksempel Italiensk kvalitet og autensitet, hyggelig stemning og kyndig betjening. Alt i alt et besøg værd.

Nu har vi set på top-3 i Odense, men lad os lige springe lidt på listen og se på noget til læseren med brug for et sted der har en god burger.

Nummer #10 Burger Anarchy

Burger Anarchy byder på Amerikansk, Bar, Europæisk, og Internationalt mad, samtidig med at restauranten er vegetarvenlig og har glutenfri retter. Burger Anarchy har fået 4 ud af 5 og gode anmeldelser. Fokus i denne restaurant er selvfølgelig at levere den bedste burger. Hvad siger brugerne? Gode burgere, lækre sideorders, vildt læækre cocktails, samt dejlig atmosfære blandt kunder og personale med masser af smil. Så tag vennerne eller kæresten med til burger og cocktails på Burger Anarchy.

 

 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×