Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

På eventyr i Odense eller på opdagelse i Sverige?

9. december 2021

Skøn miniferie i Odense

Hvorfor ikke tage på et eventyr i denne skønne by i Danmark? Odense, har så meget at byde på, og det er nemt at blive fortryllet af byens charme. Et par dage i byen eller i kombination med landidyl et andet sted på Fyn, kunne måske være opskriften på den perfekte lille getaway. Bare oplevelsen man får ved at gå rundt i de hyggelige gader i byen, er noget særligt. Odense, er jo også Danmarks 3. største by, så der er skam masser af spændende seværdigheder i byen. Man kan blandt andet opleve teater, museums, opera og meget mere. Og så er der også lige gastronomien. Der er nemlig mange lækre restauranter og cafeer, som bør opleves. I forhold til overnatning i Odense, kan man vælge imellem skønne hoteller af forskellige standarder. Der er i hvert fald rigeligt med muligheder. Odense er en oplevelse lige meget, hvad tid på året man besøger byen, og der er klart fordele ved alle sæsonerne.

 

En tur til Sverige

Sverige har rigtigt mange spændende destinationer at byde på. Hvad enten man er til pulserende storbyliv i for eksempel Gøteborg eller Stockholm, eller man er til fred og ro i naturen, ja så har Sverige det hele. Et godt tip er, hvis man rejser til Sverige at købe et svensk simkort, som man kan bruge i landet. Det er relevant, hvis man for eksempel har behov for internet eller skal ringe, så man kan finde sit overnatningssted eller gode restauranter for eksempel.

 

En anden fordel ved at rejse til Sverige er naturligvis, hvor kort transporttid der er dertil. Bor man på Sjælland, skal man ikke køre langt for at nå Malmø. Man kan også på kort tid være i Gøteborg med færgen, eller i Halmstad. Det smarte er desuden, at man kan tage bilen med eller bare være gående passager. Der er i hvert fald rig mulighed for at opleve forskellige dele af Sverige, også selvom man kun har kort tid at gøre med i forhold til ferien.

 

Glæd en du holder af med en romantisk miniferie

Det er yderst vigtigt at holde romantikken i gang, og derfor kan en miniferie være lige, hvad man trænger til som et par. Hvis du synes du eller din partner trænger til lidt alene tid væk fra hverdagen, så kan du jo glæde vedkommende med en lille ferie.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×