Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan sparer du penge på at spise ude

26. juli 2021

Det kan godt være svært at vide, hvor man skal spare i budgettet. Der er generelt kommet et større fokus på at have en sund økonomi i et samfund, hvor mange ting bliver dyrere og dyrere. Flere og flere supplerer deres primære indkomst med investeringer og aktiehandel. Det kan du læse mere om på aktieskole.com.

Hvis du gerne vil spare penge, men samtidig ikke give op på lidt hverdagsluksus, så er der flere måder at gøre det på. En af dem er at forsøge at spare, når du spiser ude. Her kommer 5 tips, hvordan man kan gøre det.

Kig efter deals

En af de ting, man kan gøre for at spise penge på at spise ude, er at browse internettet for gode deals som for eksempel på Sweetdeal. Her er der masser af penge at spare! Her behøver du ikke gå på kompromis med dine ønsker, da der finder deals på al slags mad og i alle prisklasser. Alt efter hvor i landet du bor, vil der være flere eller færre deals at vælge mellem. Du kan også bestille en deal i virkelig god tid, og på den måde få det endnu billigere.

Bekæmp madspild

Du kan også slå to fluer med et smæk og være god ved din økonomi og miljøet på samme tid. Der er kommet flere og flere apps, der tilbyder take-out efter køkkenet er lukket. Det er altså aftenens overskud, der ikke er blevet solgt, som du kan få til rigtig billige penge. Det er blandt andet appen Too good to go, der leverer denne service.

Vælg de gode frokosttilbud

Man kan også spare penge ved at vælge at gå ud og spise til frokost i stedet for aftensmad. Her har restauranterne typisk gode frokosttilbud. Så her får du den samme lækre mad til færre penge.

Street Food er det nye

De sidste par år er street food-konceptet eksploderet herhjemme. De fleste store og mellemstore byer har et street food-marked. Her kan du nemlig få super lækker mad til meget billigere penge, end hvis du sad på en restaurant. Mange steder er det restauranter, der har en stand på et af street food-markederne, så du kan forvente den samme gode kvalitet. Derudover er der masser af vælge mellem, så man som gruppe kan tage af sted uden nødvendigvis at ville spise fra det samme sted.

Find en restaurant hjemmefra

En femte ting, man kan gøre for at spare penge, er at finde en restaurant hjemmefra i stedet for at tage en hurtig beslutning ude i byen. Når du vælger hjemmefra, kan du kigge på priserne og vælge et sted, der serverer god, men billig mad. Det er en lille ting, som kan gøre en stor forskel i det samlede budget.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×