Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Spis din mad derhjemme i en Venus Elevationsseng

1. december 2020

Vi kender det allesammen. Efter en lang, hård og stressende dag, er man træt og udmattet, og det sidste man har lyst til er at lave aftensmad. Det eneste man har lyst til er at smide sig på sengen, og ligge der resten af dagen. Problemet er bare, at din seng måske ikke er komfortabel nok. Det er et problem, som rigtig mange har.

En seng er det allervigtigste møbel i huset. Det er her, de fleste og vigtigste timer af døgnet bruges. Hvis man ofte får en dårlig nattesøvn, er det måske en god idé at skifte din seng ud. Du kan for eksempel skifte til en Venus elevationsseng.

Hvorfor er søvn og komfort så vigtig?

Sover du ofte dårligt om natten? Søvnmangel og øget træthed er en fase, som de fleste kender til. Søvnmangel ses ofte ved manglende koncentration og en øget trang til sukker. Hvis du længe har været i søvnunderskud, kan det blandt andet føre til overvægt, forhøjet blodtryk, rastløshed, manglende koncentration og stress. Det er blot nogle af mange eksempler på, hvor galt det kan gå, når man i en længere periode sover dårligt.

Derfor er det en rigtig god idé at investere i din nattesøvn, så du får den mest optimale hverdag samt passer på dig selv og din krop. 

Bedste elevationsseng i test?

Når det kommer til bedste elevationssenge er Venus bedst i test. For det første er komforten god. Madrassen har det, som man kalder pocketfjedre. De gør, at du får hele syv komfortzoner. De syv zoner gør, at madrassen tilpasser sig din krop.  Når du for eksempel ligger på siden, vil din skulder og din hofte synke ned i madrassen mens din ryg vil være lige.

Det er især smart for dig, som ofte vågner med rygsmerter, hekseskud eller ofte sover skævt. Mellem disse pocketfjedre er der det man kalder hybridskum. Hybridskummet giver en elastisk madras, som vil støtte og omfavne dig.

Justér din seng efter dine behov

Det allerbedste ved Venus Elevationsseng er, at den er justérbar. Du kan hæve hovedenden og fodenden, så du både kan sidde og ligge komfortabelt. Det giver dig mulighed for at få den bedst mulige søvn og den bedst mulige komfort. Du kan nu rykke læsning og skrivning ind i sengen helt uden at få ondt i nakken eller sidde ukomfortabelt. Du kan også helt selv styre og indstille sengen gennem din mobil eller tablet. Smart ikke?

Giv dig selv lov til selvforkælelse

Venus Elevationsseng er helt sikkert en seng, som du vil elske at smide dig i efter en lang og hård dag på arbejdet. Der findes intet bedre end en afslappende aften foran fjernsynet med lækker mad, gode drikkevarer og din yndlingsserie på skærmen. Giv nu dig selv lov til at slappe af og nyde og fejre dit nye yndlingsmøbel. Forkæl dig selv og nyd en lækker take-away aftensmad i din nye og dejlige Venus Elevationsseng - efterfulgt af en god og tiltrængt nattesøvn.

 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×