Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan slapper du af under rejsen

21. juli 2020

For rigtigt mange mennesker verden over kan det være en stressende oplevelse at skulle rejse. Der kan være en masse, som skal klares op til selve rejsen, men mange er heller ikke glade for de store menneskemængder eller at skulle flyve i mange timer. For nogle kan bare tanken være så slem, at det giver problemer. Pandemien har bestemt heller ikke gjort oplevelsen mere fredsfyldt. Derfor giver vi denne artikel et par tips til, hvordan du kan finde roen, hvis du skal ud og rejse.

 

Vær forberedt på det nye normal

 

Hvis du allerede føler dig stresset inden afrejse, så bør du planlægge lidt i forvejen. På den måde undgår du at støde på en situation, som du ikke er forberedt på. Det betyder naturligvis, at du husker at pakke det nødvendige som pas og får tjekket din rejseforsikring. Derudover kan det være en god idé at pakke ekstra masker og desinfektionsmiddel, da du kan blive bedt om at bruge det på flere placering. På nogle destinationer vil det også være obligatorisk at bære mundbind på visse offentlige steder. Det kan være en god idé at holde dig opdateret med udenrigsministeriets rejsevejledning.

 

Nerver pga. flyveturen

 

Hvis du er mest nervøs for selve flyvningen, så er der forskellige ting, som du kan gøre for at få ro på nerverne. Du kan naturligvis få bestemte piller ved lægen, som kan være med til at dæmpe angsten, men desværre kan man godt blive meget træt af dem, og flere oplever bivirkninger. For størstedelen af dem, der lider af flyskræk, kan det altså være en god idé at lede efter naturlige midler.

 

Der er mange urter, der over tid har vist sig at kunne dæmpe angst. Det gælder bl.a. ginkgo biloba, der er blevet brugt i kinesisk medicin i tusindvis af år eller kamillete, der efter sigende også hjælper på søvnløshed. I løbet af de seneste år har CBD set en kæmpe stigning i popularitet. Det er naturligt ekstrakt fra cannabisplanten, der er med til at give en utrolig afslappende virkning. Det sker fx ved, at den interagerer med niveauerne af anandamid i kroppen, der også er kendt som lykkemolekylet. Dette stof har ikke nogen psykotropisk påvirkning på dit sind!

 

Distraher dig selv

 

Det kan måske lyde lidt bredt, men dette punkt er faktisk enormt vigtigt. Du kan tage dine forholdsregler, inden rejsen begynder, men når først du er i luften, er der ikke meget mere, som du kan gøre, end at vente. Hvis du har tendens til at blive nervøs, er det derfor vigtigt, at du har noget, der kan tage din opmærksomhed.

 

En klassisk måde at gøre det på er at downloade film til enten din telefon eller tablet, som du kan se undervejs. Der er flere services som Netflix og TV2 Play, der har super tilbud – og mere end rigeligt med indhold til, at du ikke kommer til at kede dig på vejen.

 

Hvis du skal et sted hen, hvor du ikke taler sproget, så kan du også hente en app til sproglæring eller tage en bog med dig, så du kan lære de mest basale fraser. Ikke nok med det kan holde dig optaget, så kan det være super praktisk, når du først er nået dit mål. Bon voyage!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×