Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Nytår derhjemme i år? Sådan gør du det til en speciel aften

6. december 2020

Året er snart omme, og 2020 har været et år, som ingen af os vil glemme – på godt og på ondt. Mange hårde restriktioner er indført over alt i Europa i forsøget på at redde både julen og nytåret sammen med de mennesker, som vi holder af. Men stadig er meget usikkert, og mange storbyer har allerede aflyst nytårsfejringen for i år.Derfor erder god grund til at planlægge en virtuel nytårsaften. 

 

I denne artikel giver vi nogle forskellige knep til, hvad du kan lave, når vi går ind i det nye år 2021. 

 

Lav nytårsdekorationer sammen 

 

For at gøre det ekstra festligt derhjemme skal nytårspynten op – og hvis du vil gøre det ekstra, ekstra festligt, så kan I lave en lille workshop, hvor I hjælper hinanden online under processen. Du vil uden tvivl komme i det rette humør. I kan også lave en konkurrence med maske/hatte, hvor den mest kreative bliver udkåret som vinder. 

 

Smagsprøvning på vin og pagne 

 

Nytårsaften er jo altid lidt ekstra festlig, så derfor skal du finde den bedste champagne og lækre vine frem. I kan alle bestille de samme flasker online, som I kan bedømme og udkåre en vinder. Hvis du ikke var blevet i godt humør af at lave din egen nytårshat, så er du det med garanteret nu. Hvis I synes, at det bliver lidt for højtidligt og gerne vil have noget lidt mere afslappet, så prøv drukspillet med dronningens nytårstale. 

 

Lav en trendy temafest 

 

Intet siger nytår som at tage fint tøj på og tage på casino. Det er på ingen måde muligt at tage fysisk afsted som gruppe i år, og derfor kan I prøve alternativer online. Dekorér jeres hjem og klæd jer på, så I får en ægte Las Vegas-oplevelser, og find derefter ud af, om I er til den enarmede tyveknægt, online blackjack med penge, live poker eller noget helt fjerde. I får en aften, som I sent vil glemme, og hvis I skulle gå hen og ramme til den helt store jackpot til udbetaling, så glemmer I den med garanti aldrig. 

 

Lav og del din playliste 

 

Selvom vi måske ikke kan være lige så tæt i år, som vi plejer, så kan man stadig dele stemningen bl.a. gennem musikken. Lav en playliste med dine yndlingshits fra i år, eller de sange som du bare må og skal høre hvert år til nytår. Når du har gjort det, kan du sprede glæden ved at dele den med vennerne eller på de sociale medier. 

 

Slap af 

 

Helt ærligt – det har været et hårdt år. Hårdere end de fleste! Og det er helt forståeligt, hvis du ikke har hverken lyst eller overskud til, at nytår 2021 skal være noget helt specielt. Du kan invitere din bedste ven over eller måske bruge den sammen med dine kæreste, hvor I snakker om året, som gik, og stadig minder hinanden om de ting, som I er taknemmelige for. Men det er også helt okay at ligge sig på sofaen under tæppet og se sin yndlingsfilm!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×