Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan laver du slyngelstue i dagligstuen!

5. maj 2020

En god hjemmebar kan være én af de sjoveste investeringer du kan foretage dig – hvis altså du kan overtale din bedre halvdel. Ølkølere er den perfekte tilføjelse til hjemmebaren, og viser at du i dén grad er seriøs omkring slyngelstuen derhjemme. Det er ikke uhørt at selv den mest civiliserede komsammen ender i hjemmebaren som aftenen skrider frem. Derfor er det umagen værd at gøre lidt ekstra ud af det, når du alligevel skal til at indrette.

 

En hjemmebar behøver ikke koste en formue

Man kan nemt tro at en bar er en kostelig affære. Men med ganske få remedier, kan man faktisk få en særdeles veludstyret bar op at køre i hjemmet. En ølkøler er et godt alternativ til et køleskab, og er både billigere i indkøb – men også i strøm. En færdiglavet bardisk kan man ofte også få for et par tusind – eller man kan for et beskedent beløb bygge sin egen. 

 

Når du bygger din egen, bestemmer du samtidig selv hvordan den skal udstyres. Her har du gode muligheder for at indrette med glas, opbevaring og lignende. Glas og diverse værktøj til baren kan også ofte købes til en overkommelig pris. Det næste der mangler er egentlig bare dekorationer, og et par siddepladser. Afhængig af din stil er der et hav af muligheder, for at indrette en fed hjemmebar. Meget af dekorationen kan endda fås som gratis merchandise, hvis du ikke har noget imod at et par spiritusfirmaer ”sponsorerer” din bar. Et billede, der indeholder kop, bord, glas, indendørs

Automatisk genereret beskrivelse

Hvis du mangler inspiration til hvordan du kan fuldende indretningen, kan vi anbefale at du køber et par vintage objekter. En gammel automat, jukeboks eller cigaretmaskine kan ofte findes brugt til en overkommelig pris på diverse online sider, og vil med garanti være et godt samtaleemne til en masse hyggelige stunder. 

Hjemmebaren er ikke kun til druk

Det er blevet mere og mere populært at indrette et ”hyggerum” af forskellig art i hjemmet. Hvad enten der er tale om vinkælderen, loungen, terrassen eller hjemmebaren, er der ingen tvivl om at tendensen er kommet for at blive. 

Når man indretter et rum i sit hjem til afslapning og hygge, er det helt naturligt at festen samles her. Selvom det måske blot er til en enkelt drink eller to, er det et oplagt sted at starte og slutte en sammenkomst. Derfor skal du ikke være bange for at rummet ikke bliver brugt – det vil helt automatisk tiltrække festen – uanset størrelse. Og hvis ikke, kan du altid følge mortens eksempel, og blive mere eller mindre professionel online-bartenderEt billede, der indeholder bord, kop, indendørs, sidder

Automatisk genereret beskrivelse

 

Når du indretter din hjemmebar, er det derfor en god idé at sørge for at skabe rigeligt med plads til at man kan sidde og slappe af, spille brætspil eller lignende. På den måde sikrer du at rummet bliver brugt optimalt. Hvis du vil være helt fremme i skoen, kan det være en idé at installere et fadølsanlæg – men dette kommer til at kræve en del vedligeholdelse, så overvej det grundigt.

 

Generelt set bør du tænke over hvor meget vedligeholdelse du gider tage dig af. Jo flere apparater du installerer i din hjemmebar, jo mere skal vedligeholdes og jo dyrere bliver projektet. En ting der dog ofte vil være tiden værd, vil være at få installeret en vask med rindende vand. Det gør det lettere at holde baren ren, og gør det også muligt at installere en opvaskemaskine til at gøre oprydningen en anelse mere overskuelig.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×