Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Kan man købe mad på afbetaling?

17. september 2020

Afbetaling er en populær og udbredt finansieringsmetode, der primært udbydes af forretninger med salg af elektronik, gadgets og hårde hvidevarer.

Det er dog ikke kun i forbindelse med køb af ny computer eller køleskab, at du kan få delt købsprisen op i mindre og overskuelige rater.

Et af de nyeste områder, hvor afbetaling tilbydes som finansieringsmulighed, er i forhold til køb af mad.

Er budgettet trangt, og vil du begynde at spise sundere og mere varieret, kan mad på afbetaling være løsningen for dig.

Fordelene ved at købe mad på afbetaling

På SU kender du alt til, at den sidste uge i hver måned er et økonomisk puslespil. Kontoen er ved at være tømt, og det kan være svært at stable de næringsrige og inspirerende måltider på bordet hver aften. Der skal også være plads til køb af mad til både morgen og middag, ligesom der skal være plads i økonomien til uforudsete udgifter.

Fremover behøver du ikke overleve på rugbrød og grød. På nettet kan du finde flere madleverandører, der tilbyder afbetaling som koncept. Det er din oplagte måde at komme til at spise sundere og mere tilfredsstillende på.

Det at spise sundt og varieret har afgørende betydning for både din fysiske og mentale trivsel. Får du ikke korrekt mad med både vitaminer, mineraler, protein og kulhydrat, vil det påvirke dit overskud, din koncentrationsevne og din indlæring.

Der er både økonomiske, praktiske og sundhedsmæssige fordele ved at købe din mad på afbetaling.

Sådan fungerer afbetalingsmuligheden i praksis

Du kender allerede til afbetaling, når der købes elektronik eller andre produkter. Har du ikke hørt om muligheden for at købe din mad med månedlige afdrag, kan det være en hjælp at kende til, hvordan det foregår i praksis.

  1. Du finder den forhandler af mad/fødevarer/drikkevarer, der passer til dine ønsker
  2. Du vælger de produkter i webshoppen, som du vil købe
  3. Du går til betaling og vælger ”afbetaling” som løsning
  4. Du bliver ledt videre til den bank, som forhandleren samarbejder med.

Processen er den samme, som hvis du køber elektronik på afbetaling. Finansieringsordningen foregår ved, at du indgår en afdragsaftale med den bank, som din forhandler af mad samarbejder med.

Det er en fordel, at du har flere forhandlere at vælge imellem.

De forskellige forhandlere har varierede produktsortimenter. Du kan gå på opdagelse iblandt de forskellige webshops og vælge dig den eller dem, hvor produktudvalgene matcher dine ønsker.

Hvem kan købe mad på afbetaling?

Det er ikke kun studerende med en stram privatøkonomi, der kan få glæde af at få delt købsprisen op for mad. Er der fødevarer og typer af mad, der er en fast del af din livsstil, kan det være dyrt at købe stort ind. Det gælder f.eks. müslibarer, pasta, proteinbarer og specialfødevarer. Disse basisprodukter er uundværlige i husholdningen.

Alle, der ønsker en overskuelig betalingsaftale, kan købe mad på afbetaling.

Når du handler stort ind, kan det have betydning for din økonomi resten af måneden, at der fortsat er luft i budgettet til gaver, uforudsete udgifter, tøj og transport.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×