Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Spar penge på bilforsikring og få råd til oplevelser

17. december 2020

Vi kender alle følelsen af, at vi føler pengene hurtigt får ben at gå på. Især når det kommer til forsikringer, regninger og lignende. Men samtidig, er forsikringer også en vigtig del af vores tryghed og sikkerhed i hverdagen, hvilket gør det til en nødvendighed. Mentalt velvære kommer ofte bedre til udtryk, hvis vi føler os trygge. Af den grund, kan man med fordel få set på, hvilke forsikringer der er vigtige til ens bil, samt hvilket prisleje de ligger i. Når man erhverver sig en bil i Danmark, er forsikring stort set altid en stor del af samtalen.

Bilforsikringen skal være i orden

Hvis man har slået en handel af, og har købt bil, om det så er brugt eller nyt, er det vigtigt at få set forsikringerne ordentligt igennem. Inden man bare vælger det, som sælgeren eventuelt foreslår, kan man med fordel få set på sammenligninger af priser på bilforsikring. Dertil kommer det, at få vurderet hvorvidt man selv tror, at man er i risikozonen for at gøre skade på bilen. Der er som altid en selvrisiko, der står skrevet i forsikringsaftalen, og med denne taget med i ens beregninger, kan man bedre vurdere risiko og mulighed sammen.

Er man af den opfattelse, at man er en meget sikker bilist, og kun skal bruge sin bil til ture mellem hjemmet og lokal arbejdsplads, er der ikke meget grund til at investere større beløber i forsikringen. Her er sider som den ovenstående gode opslagsværker for at hente sammenligninger og tilbud ind, så man kan få et samlet overblik. Mens man stadig skal huske at kigge tallene for selvrisiko igennem, kan man hurtigt danne sig et billede af, hvilke ønsker man har til sin forsikring.

Gælder også for eksisterende bilejere

Selvom man i mange år har haft samme forsikring, er der selvfølgelig også mulighed for at skifte selskab, skulle man finde en bedre pris. Det er nemlig både bilens alder, tidligere forsikringssager og førerens alder, der kan afgøre, hvor god en pris man kan få på sin bilforsikring. Har man altid kørt sikkert, i en bil der har en håndfuld år på bagen, og er man mellem 30-60, kan man virkelig finde nogle gode tilbud. Der hvor der kan ses størst forskel, er selvfølgelig hvis bilisten kun lige er blevet 18. Her er der mange prislejer, forsikringen kan være i. Her er det som sagt vigtigt, at få en sammenligning, og vælge den forsikring, der bedst passer ens økonomi og behov.

 


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×