Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Få dine penge til at række med januarudsalg

12. juli 2021

For et januar udsalg er ikke kun godt for dem, der har fået en lidt tynd pung i løbet af december. Det er også en god måde for de fattige studerende, unge og folk på kontanthjælp at få fat i de ting, det kan knibe med resten af året.

Når priserne er skruet ned, er det med at slå til. Læs med her for at lære mere om smarte teknikker til årets januarudsalg.

Hvorfor er der januarudsalg?

Der er flere grunde til, at der hvert år er januarudsalg. Først og fremmest er det en god måde at få forbrugere i butikkerne: Folk har brugt mange penge i løbet af december og er lidt tilbageholdende, men når priserne styrtdykker i en kortere periode, får det kunderne ind.

Januar er også starten på et nyt år, og for især tøjbutikker betyder det, at der venter nye varer lige rundt om hjørnet. Alt det fra sidste år bliver yt lige om lidt, og nyt tøj, nye gadgets og nye varer er lige på trapperne. Derfor skal det, der står i butikken, sælges, mens tid er.

Det er vigtigt at huske på, at januarudsalg godt kan snyde – nogle butikker vælger at skrue prisen op over en længere periode, så der, når der er udsalg, ser ud som om prisen er exceptionel billig. Også selvom det faktisk bare er normalprisen.

Gode strategier til januarudsalg

Hvis du er på et stramt budget eller bare generelt ikke har meget at gøre med, så lav en liste over de ting, du mangler. De har topprioritet. Det kan være nye hovedtelefoner, en ny computer, nyt tøj eller nye sko. Det, du har brug for, skal forrest i rækken.

Gå gennem din liste, før du giver dig selv lov til at købe noget som helst andet. På den måde kan du så vidt som muligt undgå at spilde penge på ting, du ikke har brug for, og dit budget kan strække sig længere. Du kan fx undlade at købe ting ”for sjov” i de første tre uger af januar, og så forkæle dig selv, hvis der er penge til overs til sidst.

Bør man købe store varer til januarudsalg?

Som udgangspunkt er det fint at købe større varer til et januarudsalg. Det kan være en vaskemaskine eller en ny bil. Men lad være med at købe et stort impulskøb.

Som tidligere nævnt kan butikker eller firmaer nemlig lige så langsomt skrue prisen op over en længere periode, så et udsalg, der ellers virker som et slagtilbud, faktisk bare er normalprisen. Lad dit forarbejde, når det kommer til store varer, og lad være med at impulskøbe.

Du kan planlægge i forvejen og holde øje med prisen på en ting, du gerne vil have, og så slå til ved et godt januarudsalg. Det er en meget bedre plan!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×