Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Sådan holder I en god valentines date med lækker mad

4. marts 2021

Valentines Day er lige om hjørnet og Danmark er desværre stadig et fuldkommen lukket land. I kan derfor formentlig ikke holde den Valentines date, som i plejer. Det er nemlig ikke muligt at booke et bord på jeres favorit restaurant eller tage en tur i biffen, som normalt er meget populært på Valentines Day. Men selvom Danmark er lukket ned, så kan du stadig sagtens overraske din partner med en dejlig date! Læs bare her hvordan.

Valentines Day

I år er du så heldig, at Valentines Day er en søndag. Nemlig søndag d. 14 februar. Det betyder også at der er stor chance for, at i begge har fri sammen på Valentines Day. Det giver god anledning til at lade jeres valentines date starte allerede fra morgenstunden og simpelthen vare ved hele dagen. I år behøver daten altså ikke kun vare fra I tager ud og spiser og til I er hjemme igen.

Morgenmad på sengen og take away til aften.

Hvis I begge har fri sammen på valentines day, er det oplagt at starte dagen ud med morgenmad på sengen. Her er det en god ide at forberede dig allerede dagen i forvejen. Sørg for at have købt din partners yndlingsjuice og pålæg til brødet, så det ligger klar til I vågner op søndag morgen. Er du rigtig god, så sætter du dit vækkeur og smutter til bageren, imens din partner stadig sover sødt. Køb alt hvad du har lyst til og ved at din partner også kan lide. Når du kommer hjem så laver du en bakke med jeres morgenmad, et lille stearinlys og måske en blomst også? Sæt lidt god musik på og så kan jeres dag ikke andet end at blive fyldt med romantik.

Udover morgenmaden så skal I selvfølgelig også ”ud og spise” på jeres romantiske date. Det kan I jo i ordets forstand ikke gøre. Men langt de fleste restauranter sælger deres mad som take away på grund af situationen, og I kan derfor nyde jeres dejlige middag sammen derhjemme. 

Forbered nogle små ting i skal lave sammen i løbet af dagen

Selvom der er stor chance for, at det er koldt i vejret søndag d. 14 februar, så kan det sagtens være både hyggeligt at gå en tur sammen. Bor I nær skoven eller ved vandet så forbered en lille gåtur for jer sammen og kom så hjem til varm kakao eller hvad i nu foretrækker. Selvom landet er lukket ned, så kan du sagtens planlægge nogle små ting, som I skal gøre sammen som par i løbet af jeres romantiske dag. Det kan både være massage, se en god film sammen eller online poker, hvis det er det, I synes er sjovt. Er det online poker som I synes er mega sjovt at lave sammen, så kan du finde alle de nyeste pokernyheder hos pokernyheder.io. Her kan du både læse anmeldelser af sider, hvor du kan spille poker, finde de bedste velkomstbonusser og meget mere. Måske I endda vinder penge til endnu en date, når I spiller poker sammen.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×