Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Inviter gutterne på rødt kød

16. februar 2021

Kan man bestille rødt kød?

I de fleste byer, har du mulighed for at bestille gode bøffer, hos din lokale slagter. Er du dog ikke helt typen, der kan lide selv at stå for madlavningen, så kan du også mange steder bestille catering af lækre bøffer. 

 

Du kan selvfølgelig også invitere drengene ud på bøfrestaurant, hvis du vil slippe for selv at stå for at kokkerere og oprydning bagefter. Det er dog ofte en lidt dyrere omkostning og det har nu alligevel sin egen charme at sidde hjemme i privaten og hygge. 

 

Tjek oversigten over restauranter og cateringselskaber, hvor du kan bestille saftige bøffer til dig og vennerne. Hvad enten du er til en aften ude eller en herreaften hjemme i din egen bolig, så er der masser af muligheder, for at skaffe bøffer tilberedt til perfektion. 

Hvordan planlægger jeg en god herreaften?

Hvis du har besluttet dig for at invitere til middag hjemme hos dig og har fundet bøffer hos enten slagteren eller hos et cateringfirma, så er du allerede kommet langt. En god herreaften byder ofte på lidt mørk stemning, eventuelt et par cigarer og en cognac til senere. 

 

Du kan også byde på forskellige spil I kan spille. Det kan feks. være poker som normalt er meget populært til herreaftener, men det kan også være andre former for gaming og bets. Det kan du blive klogere på hos 8bit.fi

 

Inviterer du til en aften, hvor der er et stort sportsevent, kan du lægge op til lidt sjov sportsbetting. Du kan på sportsbonus.net læse meget mere om, hvordan man sportsbetter og få lidt gode fif til, hvordan du kan skaffe lidt ekstra penge på lommen. Det kan være dine venner går glade hjem med en fuld mave og endda en økonomisk fordel. 

 

Hvad tilbehør skal der til røde bøffer?

For mange mennesker går røde bøffer og rødvin hånd i hånd. Det er selvskrevet, at du til din bøf aften skal sørge for at have gode drikkevarer. Du kan hos din lokale vinmand høre, hvad der passer bedst til de bøffer, du har bestilt. Du kan også spørge cateringfirmaet om de tilbyder vine til. 

 

Alt efter hvor meget tilbehør du får med i tilbuddet hos cateringselskabet, så bør du som minimum sørge for at der er en god sovs til. Det kan være dine venner er til en god rødvinssauce, en cremet bearnaise eller en krydret pebersauce. 

 

Udover det skal du tage stilling til, hvilken slags kartofler du vil servere, samt om du ønsker lidt grønt på siden. Det kan feks. være ovnbagte eller pandestegte grøntsager. Til slut kan du toppe op med lidt lækker hvidløgssmør, til at smelte på bøffen. 

Hvordan skal bøffen tilberedes?

Hvis ikke cateringfirmaet er kommet med nogle anbefalinger, kan du altid søge frem på nettet, hvordan du når frem til den perfekt stegte bøf. Du skal huske at spørge dine gæster, hvordan de kan lide deres bøf. 

 

Er man til røde bøffer, så skal bøffen kun steges i ganske kort tid, og er man til den gennemstegte, så kan man med fordel skære bøffen op. Dine venner vil helt sikkert sætte dig på prøve, når du skal lave bøffer, for alle har hver deres mening om en perfekt bøf. 

 

Gør dit bedste og nyd aftenen!


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×